Αποζημίωση
EL EN
[email protected] +302109818688

Ποιοι είμαστε

Σαν εσάς, είμαστε επιβάτες. Για εσάς, είμαστε δικηγόροι αεροπορικών μεταφορών.

Η Air Lawyer είναι η πρώτη ελληνική διαδικτυακή υπηρεσία διεκδίκησης αποζημιώσεων σε αεροπορικές μεταφορές επιβατών και η πρώτη διεθνώς που διεκδικεί αποζημιώσεις για τραυματισμούς σε πτήσεις. Έμπειροι δικηγόροι διεκδικούν την αποζημίωσή σας σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης πτήσης, άρνησης επιβίβασης, καθυστέρησης, απώλειας ή βλάβης αποσκευών, τραυματισμού ή προσβλητικού περιστατικού κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

 

Κατά μέσο όρο, μόνο το 9% των επιβατών αεροπορικών μεταφορών διεκδικεί αποζημίωση την οποία δικαιούται από τους αερομεταφορείς. Οι κύριοι λόγοι είναι η έλλειψη ενημέρωσης των επιβατών και η πεποίθηση ότι θα πάρει πολύ χρόνο και προσπάθεια, πιθανώς χωρίς θετικό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια εύχρηστη και χωρίς ρίσκο υψηλού επιπέδου νομική υπηρεσία που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των επιβατών. Σας ενημερώνουμε για τα δικαιώματά σας, ενεργούμε ως δικηγόροι σας και σας εκπροσωπούμε εναντίον της εταιρείας. Υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά σας στο μέγιστο και διεκδικούμε την αποζημίωση βάσει του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 261/2004 και όλες τις πρόσθετες ζημίες. Επιμένουμε στην επιδίωξη της αξίωσής σας και εξετάζουμε λεπτομερώς ακόμα και τις πιο περίπλοκες υποθέσεις αξιοποιώντας στο έπακρο τη διαθέσιμη νομοθεσία. Σας παρέχουμε υποστήριξη και τακτική ενημέρωση σε όλη τη διαδικασία και πληρωνόμαστε μόνο σε περίπτωση επιτυχίας. 

 
Πέτρος Μπλέσιος, Ιδρυτής
Δικηγόρος - Μ.Δ. Διεθνές Αεροπορικό και Διαστημικό Δίκαιο

Υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας

Εκμεταλλευτείτε την εμπειρία μας και τις νομικές μας γνώσεις για να ακουστεί η δική σας φωνή.
Διεκδικήστε τώρα την αποζημίωσή σας

Η AirLawyer είναι χρήσιμη για όλους

Οι διαταράξεις πτήσεων προκαλούν αναστάτωση και ζημιά όχι μόνο στους επιβάτες
αλλά και στους εργοδότες και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Επιβάτες Αεροπορικών Μεταφορών

  • Η τεκμηριωμένη αξίωση και νομική εκπροσώπησή μας αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες αποζημίωσής σας.
  • Σας απαλλάσσουμε από κάθε προσπάθεια και εμπλοκή σε χρονοβόρες διαδικασίες διαπραγμάτευσης με πρόσωπα απρόθυμα να σας βοηθήσουν.
  • Θέτουμε προθεσμίες στις αεροπορικές εταιρείες επιδιώκοντας την ταχύτερη επίλυση του θέματός σας.

Επιχειρήσεις, Ομάδες

  • Όταν οι συνεργάτες σας ή οι εργαζόμενοί σας αντιμετωπίσουν καθυστέρηση, τότε είναι πιθανό να δικαιούστε αποζημίωση.
  • Όταν ταξιδεύοντας ως ομάδα αντιμετωπίσετε μία διατάραξη του ταξιδιού σας, τότε ένα κοινό αίτημα αποζημίωσης προς την αεροπορική εταιρεία ενισχύει τη θέση σας.
  • Είστε ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε για μια ειδική επωφελή συμφωνία.

Ταξιδιωτικά Γραφεία

  • Η φήμη σας μπορεί να πληγεί από μια σοβαρή διατάραξη πτήσης που έχετε κανονίσει για ένα οργανωμένο ταξίδι.
  • Χρησιμοποιήστε τη νομική μας υποστήριξη για να προστατεύσετε τα δικαιώματα των ταξιδιωτών και να βελτιώσετε την εμπειρία των πελατών σας.
  • Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε μία πιθανή συνεργασία μας.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ