Αποζημίωση
EL EN
[email protected] +302109818688

Τιμολόγηση

Διαβάστε την πολιτική μας "αμοιβόμαστε μόνο αν αποζημιωθείτε"

Αμειβόμαστε μόνο εάν εισπράξετε την αποζημίωσή σας.

Δε χρεώνεστε προκαταβολικά. Πληρωνόμαστε μόνο εάν λάβετε την αποζημίωσή σας. Εάν δε λάβετε αποζημίωση, δε λαμβάνουμε οποιαδήποτε αμοιβή. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, δεν επιβαρύνεστε με οποιαδήποτε έξοδα τυχόν προέκυψαν κατά τη διεκδίκηση της αποζημίωσής σας.   

Αν ο αερομεταφορέας δεν είναι πρόθυμος να σας αποζημιώσει, προχωρούμε στην υποβολή καταγγελίας με αίτημα αποζημίωσης προς την αρμόδια Αρχή, την επιφορτισμένη με την εφαρμογή του Κανονισμού 261/2004, ή στην άσκηση των κατάλληλων ενδίκων μέσων ενώπιον του αρμοδίου Δικαστηρίου, αναλόγως του πιο θεωρούμε ως πιο πρόσφορο μέσο για την εξασφάλιση της αποζημίωσής σας. Δεν προχωρούμε σε οποιαδήποτε δικαστική διαδικασία χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Η αμοιβή της AirLawyer διαμορφώνεται ως εξής: Α. Σε εξωδικαστικές υποθέσεις: 1. Ευρώ 80, όταν ο πελάτης λάβει αποζημίωση Ευρώ 250, 2. Ευρώ 130, όταν ο πελάτης λάβει αποζημίωση Ευρώ 400, και 3. Ευρώ 190, όταν ο πελάτης λάβει αποζημίωση Ευρώ 600. Β. Σε υποθέσεις με άσκηση αγωγής: 1. Ευρώ 110, όταν ο πελάτης λάβει αποζημίωση Ευρώ 250, 2. Ευρώ 180, όταν ο πελάτης λάβει αποζημίωση Ευρώ 400, και 3. Ευρώ 270, όταν ο πελάτης λάβει αποζημίωση Ευρώ 600. Στις πιο πάνω αμοιβές συμπεριλαμβάνεται τυχόν Φ.Π.Α., δηλαδή οι αμοιβές αυτές είναι τελικές. Για οποιαδήποτε άλλα ποσά αποζημίωσης ή επιστροφής αντιτίμου εισιτηρίων, η αμοιβή ανέρχεται στο 24,80% (συμπεριλαμβανομένου τυχόν Φ.Π.Α.) του ποσού που καταβλήθηκε στον πελάτη από την αεροπορική εταιρεία είτε εξωδικαστικά είτε μετά την άσκηση αγωγής. Στις περιπτώσεις ειδικής συμφωνίας μπορούν να εφαρμοστούν διαφορετικές χρεώσεις σύμφωνα με τους ιδιαίτερους όρους της συμφωνίας.

Σύμφωνα με τη μέθοδο πληρωμής μας, όταν το αίτημά σας εγκριθεί από την αεροπορική εταιρία εισπράττουμε την αποζημίωσή σας, κρατούμε τη δική μας αμοιβή και μεταφέρουμε το υπόλοιπο των χρημάτων στον Τραπεζικό σας λογαριασμό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι αεροπορικές εταιρείες σας πληρώνουν απευθείας και, στη συνέχεια, μεταφέρετε εσείς την αμοιβή μας στον Τραπεζικό μας λογαριασμό.

 

Εταιρικές συμφωνίες και ταξιδιωτικά γραφεία.

Εάν είστε ταξιδιωτικός πράκτορας ή εταιρεία που έχει συνάψει εταιρική συμφωνία με την AirLawyer, οι επιλογές τιμολόγησης και οι μέθοδοι πληρωμής ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τους ιδιαίτερους όρους της κάθε συμφωνίας. 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους & Προϋποθέσεις.

Έτοιμοι για την αποζημίωσή σας;

Θα σας πάρει λιγότερο από 3 λεπτά και θα μπορούσατε να λάβετε ό,τι δικαιούστε σε λίγα μόνο βήματα.
Έλεγχος Αποζημίωσης
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ